Κερ : «Το σουτ που άλλαξε τη ζωή μου»

Κερ : «Το σουτ που άλλαξε τη ζωή μου»

Ο Στιβ Κερ τόνισε πως το νικητήριο καλάθι του στον έκτο και τελευταίο τελικό του 1997 που έδωσε στους Μπουλς ακόμα έναν τίτλο του ΝΒΑ, βοήθησε τη ζωή και την καριέρα του

Ο Στιβ Κερ μίλησε για το τεράστιο σουτ που έβαλε στο Game 6 των τελικών του 1997 με τους Μπουλς και ουσιαστικά έδωσε το πρωτάθλημα στο Σικάγο.

Ο πρώην παίκτης των ταύρων και νυν προπονητής των Γουόριορς εξήγησε σε δηλώσεις του πως το νικητήριο καλάθι του πριν από 23 χρόνια, έμελλε να αλλάξει την καριέρα του αλλά και τη ζωή του γενικότερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτό οδήγησε σε ένα νέο συμβόλαιο. Έγινα free agent δύο χρόνια αργότερα και οι Σπερς μου έδωσαν πενταετές συμβόλαιο κερδίζοντας τα περισσότερα χρήματα στην καριέρα μου και μου επέτρεψαν να αγοράσω ένα σπίτι στο Σαν Ντιέγκο και να φροντίσω την οικογένεια μου», λέει ο κόουτς των Ουόριορς και συνεχίζει:

«Άλλαξε (το σουτ) πολλά πράγματα. Πιθανό να μου έδωσε και τη δουλειά στην τηλεόραση, επειδή παίζοντας στους Μπουλς και έχοντας μία τόσο μεγάλη στιγμή μεταφέρθηκα από ένα μέρος όπου ήμουν σχετικά “αόρατος” σε αυτό που έλεγαν… όλοι ξέρουμε αυτόν τον τύπο.

Οπότε, εκείνη η σεζόν, τα χρόνια μου στο Σικάγο και το εύστοχο σουτ μου έδωσαν μία ώθηση. Ανέβηκα σε άλλο επίπεδο στη ζωή και την καριέρα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ