Μπακς – Νετς 116-91

Μπακς – Νετς 116-91

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε διαστημική εμφάνιση κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς κι οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε μια άνετη νίκη με 116-91.

Πολύ κοντά στο ρεκόρ καριέρας του (44 πόντοι) έφτασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς σημείωσε 41 πόντους στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Νετς, όπου τα ελάφια νίκησαν με 116-91!

Όσον αφορά το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, διότι το Μιλγουόκι ξέφυγε με 18 πόντους στην πρώτη περίοδο και με 23 στο ημίχρονο. Το μόνο που κατάφεραν οι Νετς ήταν να πλησιάσουν στους 9, όμως στην τελευταία περίοδο τα ελάφια ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι του ματς.

Ο Greek Freak έκανε μια από τις μεγαλύτερες εμφανίσεις του στο ΝΒΑ, γεμίζοντας παράλληλα την στατιστική του και αγγίζοντας ακόμα και το triple-double.

Ο Γιάνναρος σημείωσε 41 πόντους με 11/17 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 10/11 βολές, ενώ έκανε και double – double με τα 13 ριμπάουντ που μάζεψε, και μοίρασε και 7 ασίστ κι έκανε 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα.

Άξιος συμπαραστάτης του ο Κρις Μίντλετον με 21 πόντους, ενώ για τους ηττημένους Νετς που ήταν κατώτεροι των προσδοκιών, ο Ράσελ και ο Κάρολ σημείωσαν από 14 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=I_wQ7zzqYgg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ