Μπακς : Φέρνουν τον… γιατρό των σουτ για να βοηθήσει τον Αντετοκούνμπο! (pic)

Μπακς : Φέρνουν τον… γιατρό των σουτ για να βοηθήσει τον Αντετοκούνμπο! (pic)

Θέλουν το πρωτάθλημα και το δείχνουν. Οι Μπακς φέρνουν στο Μιλγουόκι τον Τζος Όπενχαιμερ με σκοπό να βοηθήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο σουτ, όπως και τους συμπαίκτες του.

Ένα από τα φετινά προβλήματα των Μπακς στα πλέι οφ ήταν η ευστοχία έξω από τα 7.25 μέτρα. Και τα «Ελάφια» θέλουν να το διορθώσουν άμεσα με τον κατάλληλο άνθρωπο.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Μιλγουόκι φέρνει πίσω τον Τζος Όπενχαιμερ, γνωστός και ως… γιατρός των σουτ με σκοπό να βοηθήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βελτιωθεί και σε αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού, όπως και τους συμπαίκτες του.

Ωστόσο, δεν είναι… άγνωστος για τον Έλληνα σταρ. Ειδικότερα, ο Όπενχαιμερ είχε ξαναδουλέψει για τους Μπακς από το 2013 έως το 2016 και είχε εντυπωσιάσει άπαντες στον σύλλογο όχι μόνο με το πόσο ικανός είναι στη δουλειά του, αλλά και στο σουτ.

«Από την αρχή της σεζόν τον έχω νικήσει μία φορά. Συνήθως βάζει 9 στα 10 τρίποντα», είχε πει ο back to back MVP του ΝΒΑ που δείχνει πως περιμένει πως και πως τον άλλοτε συνεργάτη του πίσω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ