Βαν Γκάντι για Ζάιον : «Μοιάζει με τον Μπάρκλεϊ»

Βαν Γκάντι για Ζάιον : «Μοιάζει με τον Μπάρκλεϊ»

Με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ παρομοίασε τον Ζάιον Γουίλιαμσον ο προπονητής των Πέλικανς, Βαν Γκάντι, ενώ αναφέρθηκε και για τον ρόλο που θα δώσει στον 20χρονο φόργουορντ.

Με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ παρομοίασε τον Ζάιον Γουίλιαμσον ο προπονητής των Πέλικανς, Βαν Γκάντι, ενώ αναφέρθηκε και για τον ρόλο που θα δώσει στον 20χρονο φόργουορντ. Ο Βαν Γκάντι χαρακτήρισε τον Ζάιον δυνατό, γρήγορο και εκρηκτικό, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για το πως θα τον χρησιμοποιήσει τη νέα σεζόν.

«Δεν θέλω να τον περιορίσω. Είναι 4άρι ή 5άρι;. Δεν θέλουμε να του βάλουμε ετικέτα. Θέλω να δω τι του αρέσει περισσότερο, να καταλάβω σε ποια θέση θα είναι πιο αποδοτικός. Δεν θα τον περιορίσω σε μια μόνο θέση. Συνδυάζει μέγεθος, ταχύτητα, δύναμη και εκρηκτικότητα. Ο κόσμος προσπαθεί να τον συγκρίνει με ΛεΜπρόν και Μπάρκλεϊ.

Αλλά είναι μοναδικός. Ο ΛεΜπρόν πάντα ήταν πρώτα χειριστής μπάλας, point guard, point forward. Ο Μπάρκλεϊ είναι πιο κοντά στον Ζάιον. Είναι εκπληκτικός στο πρώτο βήμα στην επίθεση και παίζει πολύ ομαδικά. Παίρνει γρήγορα αποφάσεις, η μπάλα φεύγει γρήγορα από τα χέρια του, ενώ οι συμπαίκτες του απολαμβάνουν να παίζουν μαζί του. Δεν σταματά την κίνηση της μπάλας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ