Σπερς – Κινγκς 113-98

Σπερς – Κινγκς 113-98

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν εύκολα τους Σακραμέντο Κινγκς του Κώστα Κουφού με 113-98 κι ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 33-19 πλέον.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα οι Σπερς επιβλήθηκαν των Κινγκς στο Σαν Αντόνιο με 113-98 και παρέμειναν στο κυνήγι της δεύτερης θέσης στη δύση. Με ρεκόρ 33-19 τα σπιρούνια βρίσκονται 2 νίκες πίσω από τους Ρόκετς, ενώ αντίθετα το Σακραμέντο έπεσε ακόμα πιο χαμηλά με ρεκόρ 15-34.

Ο Φορμπς με 23 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους, ενώ double-double έκαναν ο Γκασόλ με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Μάρεϊ με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για τους Κινγκς ο Φοξ είχε 26 πόντους κι ο Τζάκσον άλλους 12, ενώ ο Χιλντ και ο Χιλ πρόσθεσαν από 21 και 19 αντίστοιχα.

https://www.youtube.com/watch?v=qfYvy_vZHfg

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ