Ιστορική απόφαση στο ΝΒΑ : Τζάμπολ στις 22 Δεκεμβρίου!

Ιστορική απόφαση στο ΝΒΑ : Τζάμπολ στις 22 Δεκεμβρίου!

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία της Ένωσης Παικτών και το ΝΒΑ ξεκινάει οριστικά στις 22 Δεκεμβρίου, γράφοντας ιστορία.

Το ΝΒΑ ολοκληρώθηκε πριν από έναν περίπου μήνα με τους Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς να κατακτούν το πολυπόθητο δαχτυλίδι, επικρατώντας των Χίτ στους τελικούς. Τις τελευταίες εβδομάδες στη Λίγκα γίνονται συνεχείς διαβουλεύσεις για την έναρξη της νέας σεζόν με τους παίκτες να εκφράζουν αντίθετη άποψη σχετικά με το νέο πρωτάθλημα.

Ωστόσο σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι η απόφαση στο ΝΒΑ πάρθηκε, αφού η Ένωση Παικτών και η Λίγκα συμφώνησαν για τζάμπολ στην νέα σεζόν στις 22 Δεκέμβρη, κάτι που σημαίνει πως θα είναι το μικρότερο διάστημα της ιστορίας ανάμεσα στις 2 αγωνιστικές περιόδους (φετινή και περσινή).

Μόλις 71 μέρες μετά το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για οποιοδήποτε άθλημα στις ΗΠΑ σε μια πραγματικά ιστορική απόφαση. Επιπλέον θέλουν να γίνει η free agency όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να είναι οι παίκτες με τις νέες ομάδες τους την 1η Δεκέμβρη τότε που θα ξεκινήσουν τα training camps.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως οι ομάδες του ΝΒΑ φαίνεται να θέλουν να γίνει η free agency πριν και από το draft που είναι προγραμματισμένο στις 18 Νοέμβρη. Κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν φαίνεται να είναι εφικτό.

Δείτε την ανάρτηση του Βοϊναρόφσκι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ