Σάιλας : «Θέλω το πρωτάθλημα με τους Ρόκετς»

Σάιλας : «Θέλω το πρωτάθλημα με τους Ρόκετς»

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε ως στόχο ο νέος προπονητής των Χιούστον Ρόκετς, Στίβεν Σάιλας.

Ο Στίβεν Σάιλας είναι εν τέλει ο άνθρωπος που θα αναλάβει το ρόστερ των Χιούστον Ρόκετς για την ερχόμενη σεζόν, μετά την αποχώρηση του Μάικ Ντ’Αντονι . Ο 47χρονος που θα κάτσει για πρώτη φορά στην καριέρα του στους πάγκους ως πρώτος προπονητής ξεκαθάρισε τους στόχους των Ρόκετς για τη νέα σεζόν, θέλοντας την κατάκτηση του NBA.

«Eίναι η πρώτη μου δουλειά ως πρώτος προπονητής και από αυτό έχω μόνο να κερδίσω. Θέλω να κερδίσω τώρα. Με ενθουσιάζει πως σκέφτομαι το πρωτάθλημα από την αρχή. Είμαι έτοιμος για αυτό. Είμαστε έκτοι στην επίθεση και δεν θα πρέπει να κάνω μεγάλες αλλαγές σε αυτόν τον τομέα.

Πρέπει να κάνω πιο εύκολα τα πράγματα για τους παίκτες μου έτσι να δυσκολεύονται να τους μαρκάρουν οι αντίπαλοι. Να έχουμε περισσότερη ποικιλία στην επίθεση. Να τους αφήσουμε να χρησιμοποιήσουν τα δυνατά τους χαρτιά. Θέλω να μας κάνω την κορυφαία επιθετική ομάδα από την 6η που ήμασταν πέρυσι. Ίσως αφήσω τους παίκτες μου να επιτεθούν στην άμυνα του αντιπάλου πριν αυτή στηθεί. Θέλω να κινούμαστε γρήγορα όταν έχουμε την μπάλα», ανέφερε ο νέος προπονητής της ομάδας του Χιούστον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ