Μάτζικ Τζόνσον : «MVP και πρωταθλητής με τους Μπακς ο Γιάννης»

Μάτζικ Τζόνσον : «MVP και πρωταθλητής με τους Μπακς ο Γιάννης»

Ο θρύλος του παγκοσμίου μπάσκετ, Μάτζικ Τζόνσον, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει της συμμετοχής του στο δεύτερο All Star Game της καριέρας του.

Ο Μάτζικ Τζόνσον αναφέρθηκε με πολύ εγκωμιαστικά λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον πάλαι ποτέ θρύλο των Λος Άντζελες Λέικερς να αναφέρει πως ο Greek Freak θα αναδειχθεί MVP στο μέλλον και θα κερδίσει και το πρωτάθλημα του NBA.

«Έχει ιδιαίτερη ικανότητα στην ντρίπλα και στις πάσες όμως εκεί που θα έλεγα πως μοιάζουμε είναι στο κομμάτι της κατανόησης του παιχνιδιού, στο μπασκετικό IQ και στη δημιουργικότητά. Χαίρομαι που θα συμμετάσχει στο All Star Game γιατί του αξίζει. Κάποια μέρα θα γίνει MVP και θα καταφέρει να κερδίσει το πρωτάθλημα. Έχει καταφέρει να ξαναβάλει το Μιλγουόκι στο χάρτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζόνσον.

Ο Αντετοκούνμπο, μίλησε για τις δηλώσεις του Τζόνσον μετά τη νίκη των Μπακς επί των Σικάγο Μπουλς, τονίζοντας: «Το τρελό είναι ότι και εγώ το πιστεύω (σχετικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος)! Αλλά γίνεται πιο πιστευτό όταν στο λένε άλλοι άνθρωποι. Ειδικά να στο λέει κάποιος όπως ο Μάτζικ. Και το λέω αυτό επειδή σκέφτομαι πως για να το λέει αυτό ένας θρύλος του μπάσκετ, είμαι στο σωστό δρόμο. Απλά πρέπει να συνεχίσω αυτό που κάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ