Ντοκιμαντέρ για Αντετοκούνμπο : Το ταξίδι στις ΗΠΑ στο τρίτο επεισόδιο (vid)

Ντοκιμαντέρ για Αντετοκούνμπο : Το ταξίδι στις ΗΠΑ στο τρίτο επεισόδιο (vid)

Στο τρίτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ του Γιάννη Αντετοκούνμπο γίνεται αναφορά στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να περιγράφει το άγχος που είχε μία ημέρα πριν το ΝΒΑ Draft του 2013.

Το ταξίδι στις ΗΠΑ για το ΝΒΑ Draft, η προσευχή για να επιλεχθεί και το άγχος για την εύρεση ενός κοστουμιού. Το 3ο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ της Nike ασχολείται με τις πρώτες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις ΗΠΑ πριν αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

«Στην Ελλάδα δεν ξέραμε ότι είχαμε έναν παίκτη που μπορούσε να παίξει στο ΝΒΑ. Και απλώς έφυγε μέσα σε ένα βράδυ», αναφέρει στο ξεκίνημα του ντοκιμαντέρ ο Νίκος Γκίκας (τότε συμπαίκτης του στον Φιλαθλητικό), για να πάρει στην συνέχεια τον λόγο ο Γιάννης και να πει:

«Θυμάμαι ότι είμαι στη Νέα Υόρκη και σκεφτόμουν. Εντάξει, αύριο είναι η βραδιά του ΝΒΑ Draft. Σε παρακαλώ ας με επιλέξει κάποια ομάδα. Αυτό με ένοιαζε μόνο. Όποια ομάδα και να με επέλεγε θα δούλευα όσο πιο σκληρά μπορούσα για να γίνω καλός παίκτης και να προσφέρω στην οικογένειά μου».

Ακολούθως το ντοκιμαντέρ ασχολείται με το άγχος της οικογένειας για να βρει κοστούμι για την διαδικασία του ΝΒΑ Draft, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να τονίζει ότι «την ημέρα πριν το ντραφτ μας είπαν ότι πρέπει να αγοράσουμε κοστούμια και σκεφτόμασταν ότι αυτά ήταν πολλά λεφτά, αλλά ήρθε μία εταιρία και μας πρόσφερε κοστούμια και τα καταφέραμε», για να περιγράψει στην συνέχεια ο Γιάννης τα συναισθήματά του όταν άκουσε το όνομά του από τον Ντέιβιντ Στερν:

«Άκουσα το όνομά μου και μετά σβήνουν όλα. Θυμάμαι να βρίσκομαι στην σκηνή και να σφίγγω το χέρι του Ντέιβιντ Στερν, τίποτα άλλο».

Ο Τζον Χορστ (GM των Μπακς) από την πλευρά του αναφέρει για τις πρώτες στιγμές του Γιάννη στο Μιλγουόκι ότι «ήρθε μόνος του στο Μιλγουόκι, οπότε έπρεπε να του μάθουμε πολλά πράγματα, όπως το να ψωνίζει στο μανάβικο, να τρώει σωστά γεύματα και να κοιμάται σωστά».

Κλείνοντας, ο Γιάννης θυμήθηκε με νοσταλγία την ρούκι σεζόν του, περιγράφοντας και ένα αστείο περιστατικό σε μία προπόνηση όταν δεν ήξερε τα ονόματα των συμπαικτών του:

«Έμαθα να οδηγώ στον πρώτο μου χρόνο, να ανοίγω τραπεζικό λογαριασμό, κάτι που δεν είχα ποτέ. Ήμουν 18 χρονών και έκανα ενήλικα πράγματα που δεν είχα ξανακάνει. Δεν ήξερα καν τους παίκτες του ΝΒΑ και τους συμπαίκτες μου. Θυμάμαι ότι στην πρώτη μου προπόνηση ήμουν στην ίδια ομάδα με τον Ο Τζέι Μέιο και μου λένε «θα είσαι με τον Ο Τζέι» και ρώτησα «ποιος είναι αυτός; Δεν θέλετε να ξέρετε πώς αντέδρασε!»

Δείτε το όμορφο τρίτο επεισόδιο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ