
Ο Κέβιν Λοβ υπέστη κάταγμα στο χέρι του στην αναμέτρηση των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για 6-8 βδομάδες.
Πολύ μεγάλο πλήγμα για τους Καβαλίερς, διότι ο Κέβιν Λοβ τραυματίστηκε και οι εξετάσεις έδειξαν πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι αρκετά σοβαρό.
Ο πάουερ φόργουορντ των Καβς αποχώρησε τραυματίας κόντρα στους Πίστονς και πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε πως ο Αμερικανός ψηλός χτύπησε πολύ άσχημα στο αριστερό του χέρι. Ο Λοβ έσπασε το χέρι του και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 2 μήνες.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος φόργουορντ της ομάδας του Κλίβελαντ πραγματοποιεί ακόμα μία αρκετά καλή χρονιά, καθώς μετρά κατά μέσο όρο 18.2 πόντους και 9.6 ριμπάουντ και σίγουρα η απουσία του θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για την ομάδα από το Οχάιο.
![]()
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από 



















