Στους Λέικερς ο Μαρκ Γκασόλ!

Στους Λέικερς ο Μαρκ Γκασόλ!

Οι Λέικερς θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μαρκ Γκασόλ που συμφώνησε με τους πρωταθλητές για συμβόλαιο δύο ετών.

Παίκτης των Λέικερς πρέπει να θεωρείται ο Μαρκ Γκασόλ. Μετά τους Ντένις Σρέντερ και Μοντρέζλ Χάρελ οι πρωταθλητές εντάσσουν στο δυναμικό τους και τον 35χρονο άσο και ουσιαστικά γίνονται το πρώτο φαβορί και για το επόμενο πρωτάθλημα.

Ο Γκασόλ είχε μείνει ελεύθερος από τους Ράπτορς με τους οποίους στέφθηκε πρωταθλητής το 2019 και πηγαίνει στην ομάδα με την οποία μεγαλούργησε ο αδερφός του, Πάου. Για να προχωρήσει το συγκεκριμένο deal, οι Λέικερς παραχώρησαν τον ΤζαΒέιλ ΜακΓκι και ένα πικ δευτέρου γύρου στους Καβαλίερς παίρνοντας ως αντάλλαγμα τους Τζόρνταν Μπελ και Αλφόνζο ΜακΚίνι. Ο πρώτος δεν θα παραμείνει, σε αντίθεση με τον δεύτερο που θα αποτελεί μια έξτρα λύση για τη θέση του σμολ φόργουορντ.

Ο Γκασόλ μετράει 839 παιχνίδια στο NBA με μέσο όρο 14,6 πόντους, 7,6 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ ενώ πέρσι με τους Ράπτορς είχε 7,5 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ σε 26,4 λεπτά κατά μέσο όρο στη regular season, ενώ στα playoffs μέτρησε 6 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ σε 20,7 λεπτά ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ