Κάρι : «Έκλαψα όταν έμαθα για τον τραυματισμό του Κλέι»

Κάρι : «Έκλαψα όταν έμαθα για τον τραυματισμό του Κλέι»

Ο Στεφ Κάρι μίλησε για τον τραυματισμό του Κλέι Τόμπσον και τόνισε ότι δεν συγκρατήθηκε και έβαλε τα κλάματα στο άκουσμα του τραυματισμού του.

Ο Κλέι Τόμπσον που ήδη απουσιάζει από τα παρκέ εδώ και 17 μήνες, υπέστη ρήξη αχιλλείου και χάνει όλη τη σεζόν προκαλώντας σοκ στους Γουόριορς αλλά και τον Στεφ Κάρι.

Ο γκαρντ των πολεμιστών μόλις έμαθε τα νέα του τραυματισμού του συμπαίκτη και φίλου του αποκάλυψε ότι έβαλε τα κλάματα ενώ του ξεκαθάρισε ότι θα το ξεπεράσουν μαζί σε μια αναμφίβολα όμορφη δήλωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να έχει μεγάλη πνευματική δύναμη όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έχει ακόμα πολύ χρόνο στην καριέρα του, θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί. Γροθιά για μένα όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα. Πολλά δάκρυα. Δεν ξέρεις τι να πεις, γιατί πρέπει να περάσει μία σοβαρή αποθεραπεία τώρα. Πρέπει να τον στηρίξουμε κι ελπίζουμε να είναι κομμάτι μας και στην διάρκεια της αποθεραπείας του. Μπορεί να επιστρέψει πάλι δυνατός. Αγαπάει το μπάσκετ πάρα πολύ και θα κάνει ότι χρειάζεται για επιστρέψει και να είναι ο εαυτός του. Δυόμιση χρόνια αποθεραπείας είναι σκληρά για οποιονδήποτε. Περιμέναμε επτά μήνες για να τον δούμε στο γήπεδο. Να μην τον βλέπω τόσο καιρό είναι περίεργο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ