Τίμπεργουλβς – Μπακς 108-89

Τίμπεργουλβς – Μπακς 108-89

Πολύ κακή εμφάνιση και συντριβή υπέστησαν οι Μιλγουόκι Μπακς από τους Τίμπεργουλβς στη Μινεσότα με 108-89. Θετικός ο Γιάννης που σημείωσε double-double.

Στο χειρότερο ίσως παιχνίδι τους τη φετινή χρονιά οι Μπακς ηττήθηκαν με το βαρύ 108-89 στην έδρα των Τίμπεργουλβς κι επέστρεψαν στις ήττες μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Παρά τη συνολικά κακή εμφάνιση η ομάδα του Μιλγουόκι είδε να αποχωρεί τραυματίας ο Μπρόγκντον, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο και δεν επέστρεψε στο ματς. Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας φόργουορντ ήταν ανάμεσα στους διασωθέντες προσφέροντας τόσο σε επίθεση αλλά και σε άμυνα, όμως δεν ήταν αρκετός για να αλλάξει την πολύ κακή εικόνα της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο Greek Freak σημείωσε double-double με 17 πόντους (6/14 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 5/9 βολές), 15 ριμπάουντ, 6 ασίστ, ενώ είχε και 5 λάθη. Ωστόσο, πρώτος σκόρερ για τα ελάφια ήταν ο Μίντλετον με 21 πόντους. Καλός ήτν και ο Χένσον με 14 πόντους.

Για τους Τίμπεργουλβς οι οποίοι ανέβηκαν στο 33-22 πολύ καλός ήταν ο Μπάτλερ με 28 πόντους, ενώ double-double έκανε ο Τάουνς με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=DvlPVofVBxk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ