Πήραν τα ντέρμπι Ρόκετς και Ουίζαρντς! (vid)

Πήραν τα ντέρμπι Ρόκετς και Ουίζαρντς! (vid)

Στα δύο μεγάλα παιχνίδια της βραδιάς οι Ρόκετς επιβλήθηκαν των Σπερς μέσα στο Σαν Αντόνιο, ενώ οι Ουίζαρντς νίκησαν δύσκολα εντός έδρας τους Ράπτορς!

Σπουδαία νίκη με 102-91 μέσα στο Σαν Αντόνιο πανηγύρισαν οι Ρόκετς ανεβάζοντας το ρεκόρ τους στο 37-13. Από την άλλη στην Ουάσινγκτον οι Ουίζαρντς επικράτησαν των Ράπτορς με 122-119 κι ανέβηκαν στο 29-22.

Με ηγέτη τον Τζέιμς Χάρντεν ξανά οι Ρόκετς έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Σπερς. με 102-91 και ξέφυγαν κι άλλο στη δεύτερη θέση της Δύσης.  Ο μούσιας πέτυχε 28 πόντους και 11 ασίστ, ενώ και ο Καπελα έκανε double-double με 14 πόντους και 13 ριμπάουντ. Από την άλλη για τους Σπερς ο Γκριν ήταν ο πρώτος σκόρερ με 22 πόντους.

Μεγάλο ματς έγινε και στην Ουάσινγκτον, εκεί όπου οι Ουίζαρντς επικράτησαν επίσης στο φινάλε των Ράπτορς με 122-119. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους, ήταν ο Μπιλ με 27 πόντους, ενώ double – double με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ σημείωσε ο Πόρτερ. Για τους ηττημένους που τα έδωσαν όλα για το διπλό, ξεχώρισε ο Λόουρι με 29 πόντους και ο Ντε Ρόζαν που σημείωσε 23 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=Vwqy_Ye1NXE

Ουίζαρντς-Ράπτορς 122-119

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ