Ντέιβις : «Δεν σκόπευα να φύγω από το Λος Άντζελες»

Ντέιβις : «Δεν σκόπευα να φύγω από το Λος Άντζελες»

Ο Αμερικανός σταρ τόνισε ότι ήταν εύκολο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Λέικερς.

Καμία αμφιβολία δεν είχε ο Αντόνιο Ντέιβις ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Λέικερς. Ο Αμερικανός σταρ θα μείνει για άλλα πέντε χρόνια στο Λος Άντζελες και τόνισε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε πως θα μετακομίσει σε άλλη πόλη.

Ο Άντονι Ντέιβις ανέφερε αρχικά: «Ήθελα να βλέπω την κάθε μέρα ξεχωριστά, κάναμε κάτι σπουδαίο φέτος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαι ενθουσιασμένος Δεν νομίζω πως υπήρχε κάποια αμφιβολία μέσα μου πως δεν θα γύριζα πίσω στο Λος Άντζελες. Είναι το μέρος που θέλω να είμαι, αγαπάω την πόλη και δεν σκοπεύω να πάω πουθενά».

Η ανανέωση του συμβολαίου του Ντέιβις, συνέπεσε με την επέκταση της συνεργασίας με τον Λεμπρόν Τζέιμς. Πάντως, ο Ντέιβις υποστήριξε ότι δεν ήξερε για το ζήτημα:

Για την παραμονή του Λεμπρόν είπε: «Δεν ήξερα καν τι γίνεται με τον Λεμπρόν, δεν ήξερα τι θα κάνει. Το έμαθα την ίδια μέρα που το έμαθαν όλοι. Αγαπάει την ομάδα, δεν μου έκανε έκπληξη η επέκταση του συμβολαίου του. Ήταν δύσκολο να φύγει από τους Λέικερς».

Τέλος, ο Ντέιβις έθεσε ως στόχο τη διατήρηση του τίτλου του πρωταθλητή από τους Λέικερς: «Θέλω να σηκώσω ξανά το τίτλο. Κάθε χρονιά, θέλω να νιώσω αυτό το συναίσθημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ