Μαλόουν : «Όταν είμαι στεναχωρημένος, βλέπω highlights του Καμπάτσο και χαμογελώ»

Μαλόουν : «Όταν είμαι στεναχωρημένος, βλέπω highlights του Καμπάτσο και χαμογελώ»

Το εγκώμιο του Φακούντο Καμπάτσο έπλεξε ο προπονητής των Ντένβερ Νάκγετς Μάικλ Μαλόουν.

Εντυπωσιασμένοι έχουν μείνει οι άνθρωποι των Ντένβερ Νάγκετς από αυτές τις πρώτες προπονήσεις του Φακούντο Καμπάτσο με την ομάδα. Ο Αργεντινός έκανε το μεγάλο βήμα πριν από μερικές εβδομάδες και πήρε το εισιτήριο για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφήνοντας την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής των Νάγκετς, Μάικλ Μαλόουν έσταξε μέλι για τον βραχύσωμο γκαρντ, καθώς τον αποθέωσε για το μπασκετικό του IQ.

«Λατρεύω να λέω το όνομά του. Θεωρώ πως είναι ένας από τους 5 κορυφαίους παίκτες στο πικ εν ρολ σε όλο τον κόσμο.Όταν είμαι στεναχωρημένος θα βάλω να δω highlights του Φάκου και αυτό διότι φέρνει χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Αγωνίζεται με τέτοιον αέρα και τέτοιο πάθος που δεν βλέπει συχνά. Και αυτός είναι ένας αέρας που έχουν τα πλέι μέικερ στην Αργεντινή.

Ένα από τα hilghlights που παρακολούθησα σήμερα και για το οποίο με έβρισε ο Γιόκιτς ήταν μια πάσα που είχε κάνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εναντίον της Σερβίας. Δεν ξέρω πώς γίνεται να μην ερωτευτείς έναν παίκτη όπως είναι ο Καμπάτσο. Δεν τον κρίνεις από το μέγεθός του, αλλά από την καρδιά του που είναι μεγάλη. Μπορεί να βγάλει plays που δεν τα σκέφτεται ο κόσμος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαλόουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ