Έμεινε ελεύθερος ο Ουίλιαμς-Γκος

Έμεινε ελεύθερος ο Ουίλιαμς-Γκος

Ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας είναι πλέον ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, αφού οι Γιούτα Τζαζ δεν ανανέωσαν το συμβόλαιο του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού.

Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου εκείνος επιθυμεί είναι πλέον ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, με τον Αμερικανό να αποχωρεί από τους Γιούτα Τζαζ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έκατσε για μία σεζόν στους «ερυθρόλευκους» (2018-19) προτού οι «μορμώνοι» τον εντάξουν στο δυναμικό τους για να αγωνιστεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο Ουίλιαμς-Γκος δεν κατάφερε να βρει θέση στο ροτέισον του Κουίν Σνάιντερ αγωνιζόμενος για 10 παιχνίδια με τους Τζαζ έχοντας 1,4 πόντους, περνώντας αρκετό χρόνο στη θυγατρική της ομάδας όπου σε 15 αγώνες είχε πολύ καλά νούμερα καταγράφοντας 15,3 πόντους, 5,5 ασίστ, 3,9 ριμπάουντ και 1,6 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός γκαρντ μόλις ολοκλήρωσε το Κολέγιο μετακόμισε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Παρτίζαν όπου αγωνίστηκε για μία σεζόν πριν ο Ολυμπιακός τον κάνει δικό του.

Πλέον ο 26χρονος θα αναζητήσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του, είτε αυτή είναι ξανά στο ΝΒΑ, είτε αυτό σημαίνει την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ