Τζέιμς Χάρντεν : Οι αποκαλύψεις για το… αφεντικό των Χιούστον Ρόκετς

Τζέιμς Χάρντεν : Οι αποκαλύψεις για το… αφεντικό των Χιούστον Ρόκετς

Εντυπωσιακές αποκαλύψεις είδαν «το φως της δημοσιότητας» όσον αφορά τη συμπεριφορά του Τζέιμς Χάρντεν σε ολόκληρο τον οργανισμό των Χιούστον Ρόκετς.

Ο Τζέιμς Χάρντεν εδώ και λίγο έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους Χούστον Ρόκετς και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει, όπως πχ. το ότι δεν αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα της preseason για τις «ρουκέτες».

Ο «μούσιας» εδώ και περίπου οκτώ ολόκληρα χρόνια ήταν το απόλυτο αφεντικό της ομάδας από το Τέξας. Κάτι που λίγο-πολύ όλοι γνωρίζαμε, όμως πλέον ήρθε και η επιβεβαίωση.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός δημοσιογράφος του ESPN, Τιμ ΜακΜάχον, σε ρεπορτάζ του αναφέρει πως ο Χάρντεν έκανε παντού… κουμάντο στον οργανισμό με κανέναν να μην μπορεί να του πει τίποτα.

«Όλοι γνώριζαν ποιος είναι το αφεντικό στον οργανισμό, είναι μέρος της δουλειάς σου όταν πηγαίνεις στο Χιούστον. Οι παίκτες, οι προπονητές, οι GM, ο ιδιοκτήτης, όλοι γνωρίζουν τι γίνεται. Δεν φταίει όμως ο Χάρντεν, δεν είναι δικό του το λάθος, έκανε αυτά που του επέτρεψαν να κάνει» είπε χαρακτηριστικά στον ΜακΜάχον πρώην βοηθός προπονητή της ομάδας,

Ακόμη, μέλος από το περσινό coaching staff τόνισε: «Αν υπήρχαν μέρες ανάμεσα στους αγώνες, όλοι γνώριζαν ότι ο Χάρντεν θα πετάξει σε άλλη πόλη για να πάει σε πάρτι, όμως ήξεραν επίσης ότι θα γύριζε και θα είχε triple-double με 50 πόντους. Έπρεπε να το αποδεχθούν».

Με έναν πρώην εργαζόμενο της ομάδας να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα λέγοντας: «Τίποτα δεν γινόταν στην ώρα του. Το αεροπλάνο καθυστερούσε, το λεωφορείο το ίδιο. Δεν ήταν ομάδα ΝΒΑ».

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και ο πολύ καλός του φίλος, Ράσελ Γουέστρμπρουκ δεν άντεξε τη συμπεριφορά του «μούσια» ζητώντας άμεσα ανταλλαγή μόλις έναν χρόνο μετά τη μετακόμιση του από τους Θάντερ στο Χιούστον.

Πλέον οι δύο πλευρές θα πρέπει να… ανεχτούν ο ένας τον άλλον μέχρι να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο Χάρντεν να αποχωρήσει από τον σύλλογο του Τέξας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ