Οι Λέικερς «χρυσώνουν» τον Κούζμα και αυτός μένει για… πάντα στο Λος Άντζελες

Οι Λέικερς «χρυσώνουν» τον Κούζμα και αυτός μένει για… πάντα στο Λος Άντζελες

Με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον «μαγικό» κόσμο του NBA ο Κάιλ Κούζμα...

Παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς θα παραμείνει ο Κάιλ Κούζμα που συμφώνησε σε πολυετή ανανέωση όπως ανακοίνωσε η ομάδα την Κυριακή. Σύμφωνα με το ESPN ο παίκτης ανανέωσε για τρία χρόνια έναντι 40 εκατομμυρίων δολαρίων και η συμφωνία περιλαμβάνει player option πριν από τη σεζόν 2023/24.

Η συγκεκριμένη συμφωνία επιτρέπει στον Κούζμα να γίνει free agent στην ηλικία των 28 ετών ενώ η επέκταση ξεκινά με τη σεζόν 2021/22. Ο Κούζμα παλεύει για μια θέση βασικού στους Λέικερς που θα ξεκινήσουν την υπεράσπιση του τίτλου τους την Τρίτη το βράδυ ενάντια στους Κλίπερς στο «Staples Center».

Στις τρεις πρώτες σεζόν του NBA με τους Λέικερς, ο Κούζμα ξεκίνησε σε 114 παιχνίδια και είχε κατά μέσο όρο 16 πόντους ανά αγώνα.

«Εννοώ, είναι καλό για αυτόν», δήλωσε ο συμπαίκτης του, Άντονι Ντέιβις την Κυριακή. «Δεν έχεις αυτό το άγχος του συμβολαίου για ολόκληρο το χρόνο. Τώρα μπορεί απλά να επικεντρωθεί στο να παίξει. Είχε μια υπέροχη preseason. Έπαιξε υπέροχα στη «φούσκα» του Ορλάντο αλλά και καθόλη τη διάρκεια της περυσινής χρονιάς.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε εδώ. Ξέρω ότι είναι ενθουσιασμένος που είναι εδώ. Και είναι πρωταθλητής. Το αξίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ