Λέοναρντ : «Η σωστή απόφαση είναι το opt out από το συμβόλαιό με τους Κλίπερς το 2021»

Λέοναρντ : «Η σωστή απόφαση είναι το opt out από το συμβόλαιό με τους Κλίπερς το 2021»

Ο Καουάι Λέοναρντ τόνισε πως η καλύτερη απόφαση για την καριέρα του θα είναι να κάνει opt out από το συμβόλαιό του με τους Κλίπερς στο τέλος της σεζόν

Ο Κουάι Λέοναρντ άναψε φωτιές παραδεχόμενος το… προφανές, δηλώνοντας πως η λογική λέει ότι θα πρέπει να κάνει opt out από το συμβόλαιό του με τους Κλίπερς το 2021 για να υπογράψει καλύτερο συμβόλαιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ των Κλίπερς είπε αυτό που στα μάτια όλων μοιάζει ξεκάθαρο, κι αυτό είναι να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι ώστε να υπογράψει πολυετή συμφωνία με supermax συμβόλαιο, αφού όπως ο ίδιος δήλωσε για την καριέρα του αυτή θα είναι η καλύτερη απόφαση. Βέβαια, η στιγμή που το είπε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αφού είναι λίγα 24ωρα πριν αρχίσει η σεζόν και ενώ η ομάδα δεν βρίσκεται στο καλύτερο «σταυροδρόμι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προφανώς, αν είμαι υγιής, η καλύτερη απόφαση για εμένα θα είναι να μην ενεργοποιήσω την player option στο συμβόλαιό μου». Ακολούθως όμως ήταν που έριξε την μικρή βόμβα του, μιλώντας με… γρίφους: «Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι φεύγω, ούτε ότι μένω. Επικεντρώνομαι στην φετινή σεζόν. Θα μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου όταν έρθει η ώρα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ