«Παραλίγο να γίνουν συμπαίκτες Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ»

«Παραλίγο να γίνουν συμπαίκτες Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αμερική ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συζήτησε με τον Νταμιάν Λίλαρντ την πιθανότητα να γίνουν συμπαίκτες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ και θα παραμείνει στους Μιλγουόκι Μπακς για τα επόμενα χρόνια όπου θα προσπαθήσει να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Στη φετινή offseason τα «ελάφια» προσπάθησαν να φέρουν βοήθεια στον Γιάννη, με σκοπό να γίνει η ομάδα του Μάικ Μπαντενχόλζερ ακόμα καλύτερη για να φτάσει στον στόχο της.

Ωστόσο πριν ο «Greek Freak» ανανεώσει με τον σύλλογο του Ουισκόνσιν είχε συζητήσει την πιθανότητα να γίνει συμπαίκτης με τον Νταμιάν Λίλαρντ στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο γνωστός δημοσιογράφος του «yahoosports», Κρις Χέινς, τονίζοντας:

«Αν οι Μπακς δεν έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις για να κάνουν τον Γιάννη να νιώσει άνετα, πιστεύω ότι υπήρχε μια ομάδα που θα σκεφτόταν να πάει. Αυτοί είναι οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Πηγές μου λένε ότι ο Γιάννης και ο Ντάμιαν Λίλαρντ ήρθαν πολύ κοντά τους τελευταίους μήνες και μίλησαν για το ενδεχόμενο να γίνουν συμπαίκτες όταν τα συμβόλαιά τους το επιτρέψουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ