Σκέφτεται την επέκταση του ΝΒΑ ο Άνταμ Σίλβερ

Σκέφτεται την επέκταση του ΝΒΑ ο Άνταμ Σίλβερ

Ο Άνταμ Σίλβερ σε δηλώσεις του έκανε γνωστό πως σκέφτεται την επέκταση του ΝΒΑ προσθέτοντας κι άλλες ομάδες.

Το ΝΒΑ αποτελεί με διαφορά την ακριβότερη λίγκα στον κόσμο και ίσως το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, με τα έσοδα της λίγκας να είναι τεράστια όπως και τα ποσά που διατίθενται στην αγορά.

Ο Άνταμ Σίλβερ είναι ο άνθρωπος που ελέγχει τα πάντα και συνεχώς ψάχνει τρόπους για να βελτιώσει αλλά και να κάνει ακόμα πιο ελκυστικό το προϊόν.

Έτσι ο Κομισάριος του ΝΒΑ σε δηλώσεις του έκανε γνωστό πως σκέφτεται να επεκτείνει κι άλλο τη λίγκα, προσθέτοντας και νέες ομάδες στις ήδη υπάρχουσες.

Το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό όλων είναι αυτό των Σιατλ Σουπερσόνικς που διαλύθηκαν και μετακόμισαν στην Οκλαχόμα για να γίνουν οι Θάντερ.

Φυσικά έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και από άλλες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών Λούιβιλ, το Λας Βέγκας και το Μέξικο Σίτι. Ωστόσο όλα αυτά θα πρέπει να περιμένουν λόγω της κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία.

«Πάντα υπήρχε στο μυαλό μας η σκέψη της επέκτασης της λίγκας. Χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω χρόνο λόγω της κατάστασης, όμως μια τέτοια σκέψη σίγουρα είναι σε πρώτο πλάνο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άνταμ Σίλβερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ