Το απίστευτο ρεκόρ (!) του Τζέισον Τέιτουμ που συζητά το ΝΒΑ

Το απίστευτο ρεκόρ (!) του Τζέισον Τέιτουμ που συζητά το ΝΒΑ

Το αστέρι των Σέλτικς «πρωταγωνιστής» σε μια απίθανη… στατιστική ιστορία που δεν έχει προηγούμενο στο NBA.

Στην πρεμιέρα κόντρα στους Μπακς πέτυχε το… τρίποντο της ζωής του, έχοντας κρεμασμένο πάνω του τον Γιάννη Αντεντοκούνμπο. Τη βραδιά των Χριστουγέννων απέναντι στους Νετς δεν ήταν το ίδιο «ουσιαστικός». Παρά ταύτα ο Τζέισον Τέιτουμ έχει ξεκινήσει τη σεζόν με το πόδι στο γκάζι: 25 πόντοι, 7.5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 42,1% στο τρίποντο λέει η στατιστική για το αστέρι των Σέλτικς. Τι δεν λέει όμως ακόμη με αποτέλεσμα από χθες βράδυ να συζητιέται ένα μοναδικό ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ; Δεν λέει «ελεύθερες βολές». Δεν έχει εκτελέσει ούτε μια ως τώρα όταν την ίδια στιγμή συμπλήρωσε 50 σουτ εντός πεδιάς.

Απίστευτο; Ναι, αλλά αληθινό. Ο Τζέισον Τέιτουμ είναι ο πρώτος παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ (φέτος διεξάγεται το 75ο πρωτάθλημα) που έχει περισσότερα από 20 εύστοχα σουτ εντός πεδιάς και την ίδια στιγμή δεν έχει πάει ούτε μια φορά ακόμη στη γραμμή της φιλανθρωπίας. Ο 22άχρονος σταρ στην πρεμιέρα με αντίπαλο τους Μπακς είχε 12/28 εντός πεδιάς με 6/13 τρίποντα. Έβαλε 30 πόντους με το τελευταίο τρίποντο να είναι και το νικητήριο. Χθες με τους Νετς σταμάτησε στους 20 (9/22 εντός πεδιάς). Παρά ταύτα ακόμη δεν έπεισε κάποιο διαιτητή πως σε αυτά τα 50 σουτ που έκανε κάποιο ήταν λόγος για να πάει και στις βολές.

Στο ΝΒΑ σπανίζουν τα σχόλια για τη διαιτησία. Ακόμη και όταν υπάρχουν παράπονα. Αυτή το «ιστορικό» ρεκόρ όμως έχει ήδη συζητηθεί πολύ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ