Μιλγουόκι Μπακς : Πήραν σέντερ

Μιλγουόκι Μπακς : Πήραν σέντερ

Οι Μιλγουόκι Μπακς απέκτησαν σέντερ που τόσο πολύ ήθελαν, όμως από ότι φαίνεται κινούνται για ακόμα έναν ψηλό που θα κάνει τη διαφορά πριν το trade deadline.

Ο νέος συμπαίκτης του Greek Freak ανταλλάχθηκε με τον Ρασάντ Βον, ο οποίος ήταν ούτως ή άλλωυπο παραχώρηση από τους Μπακς. Επίσης, οι ιθύνοντες των ελαφιών» πρόσφεραν στους Μπρούκλιν Νετς και μια επιλογή δευτέρου γύρου στα ντραφτ του ερχόμενου καλοκαιριού.

Ο 28χρονος σέντερ θα αποτελέσει την εναλλακτική επιλογή πίσω από τον Τζον Χένσον. Την εφετινή σεζόν είχε επτά πόντους και 4,6 ριμπάουντ με τους Νετς, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καβαλίερς και Σέλτικς.

Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι το Μιλγουόκι δεν σταματάει εδώ καθώς ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός ακόμα ψηλού, που θα κάνει τη διαφορά και σκοπεύει να κινηθεί για έναν εκ των Μαρκ Γκασόλ και Ντε Άντρε Τζόρνταν.

Οι περιπτώσεις των δύο είναι πολύ δύσκολες αλλά οι ιθύνοντες των Μπακς θέλουν να δώσουν ακόμα ένα στήριγμα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, προκειμένου να οδηγήσει όσο πιο ψηλά γίνεται τα ελάφια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ