Μπογκντάνοβιτς : «Από το Twitter έμαθα για την ανταλλαγή μου στους Μπακς»

Μπογκντάνοβιτς : «Από το Twitter έμαθα για την ανταλλαγή μου στους Μπακς»

Ο Μπόγκνταν Μπογντάνοβιτς μίλησε για το πως έμαθε ότι έγινε ανταλλαγή στους Μιλγουόκι Μπακς.

Η ανταλλαγή του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς τους Μιλγουόκι Μπακς από τους Σακραμέντο Κινγκς ήταν το μεγάλο σίριαλ της φετινής offseason του ΝΒΑ.

«Ελάφια» και «βασιλιάδες» τα… βρήκαν μεταξύ τους ώστε οι Κινγκς να υπογράψουν τον Σέρβο και να τον στείλουν άμεσα με ανταλλαγή στην ομάδα του Ουισκόνσιν.

Λογάριαζαν όμως χωρίς τον Μπογκντάνοβιτς ο οποίος ακύρωσε τη συμφωνία και βγήκε στην αγορά των ελεύθερων υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Ατλάντα Χοκς.

Η όλη υπόθεση έχει προξενήσει πολλές απορίες με τον 28χρονο να αποκαλύπτει σε δηλώσεις του πως έμαθε για την ανταλλαγή του από το Twitter, αφού βρισκόταν στη Σερβία και κοιμόταν. Με το deal να γίνεται χωρίς να τον ενημερώσει κανείς.

Όσα είπε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς:

«Όλοι μου έδιναν συγχαρητήρια στο twitter και δεν ήξερα ειλικρινά τι συμβαίνει. Και μετά διάβαζα για έρευνα του ΝΒΑ στο twitter πάλι και συνέχισα να μην καταλαβαίνω τίποτα.

Ο ατζέντης μου φυσικά με ενημέρωνε, Ήταν ξημερώματα στο Βελιγράδι και κοιμόμουν όλη νύχτα. Ξύπνησα κι ετοιμάστηκα για την προπόνησή μου και ξαφνικά διάβασα τα πάντα στο twitter. Αυτή είναι η εμπειρία μου από τη φετινή free agency και με φόβισε μπορώ να πω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ