Μπακς : «Θα συνεχίσουμε να μιλάμε για την κοινωνική αδικία και τον ρατσισμό» (pic)

Μπακς : «Θα συνεχίσουμε να μιλάμε για την κοινωνική αδικία και τον ρατσισμό» (pic)

Οι Μιλγουόκι Μπακς με ανακοίνωση που εξέδωσαν πήραν θέση για την αθώωση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον Τζέικομπ Μπλέικ.

Το γεγονός με την αθώωση του αστυνομικού συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι Μιλγουόκι Μπακς με σχετική του ανακοίνωση πήραν θέση.

Τα «ελάφια» ήταν από τις πρώτες ομάδες που έδειξαν τη δυσαρέσκεια τους κατά της αστυνομικής βίας και αναφέρουν πως θα συνεχίσουν να παίρνουν θέση για τον ρατσισμό και την κοινωνική αδικία.

Η ανακοίνωση των Μιλγουόκι Μπακς:

«Ο οργανισμός των Μιλγουόκι Μπακς παραμένει σταθερός απέναντι σε αυτή την υπερβολική χρήση βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις. Πρέπει να σταματήσουν τέτοιου είδους γεγονότα και περιστατικά υπερβολικής χρήσης βίας και άμεσης κλιμάκωσης στην Μαύρη κοινότητα. Εμείς σαν οργανισμός θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να θεσπίσουμε την αλλαγή πολιτικής για την εξάλειψη τέτοιων περιστατικών.

Παραμένουμε δεσμευμένοι για να μιλάμε γι’ αυτά τα γεγονότα, κοινωνικής αδικίας και κατά του ρατσισμού, και να φέρουμε μία αλλαγή στους Αφροαμερικανούς αλλά και στα περιθωριοποιημένα μέλη της κοινότητάς μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ