Ανατριχιαστικό ποστ στο Instagram από άγνωστο για τον ΛεΜπρόν: «Θα τον πυροβολήσω στο κεφάλι» (pic)

Ανατριχιαστικό ποστ στο Instagram από άγνωστο για τον ΛεΜπρόν: «Θα τον πυροβολήσω στο κεφάλι» (pic)

Άγνωστος έκανε μια ανατριχιαστική ανάρτηση στο Instagram όπου απειλούσε να σκοτώσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Σάλος έχει προκληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες έπειτα από την ανάρτηση ενός άγνωστου άνδρα ο οποίος απειλούσε πως θα σκοτώσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, πυροβολώντας τον κατά τη διάρκεια αγώνα.

«Την Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2021, θα πάω στον αγώνα των Νετς με τους Λέικερς. Θα περάσω από τον έλεγχο το όπλο που βλέπετε στη φωτογραφία και θα πυροβολήσω τον Λεμπρόν Τζέιμς στο κεφάλι στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ. Σε προειδοποίησα», ήταν το ανατριχιαστικό του ποστάρισμα στον λογαριασμό του Instagram το οποίο συνοδευόταν από μία φωτογραφία όπλου.

Φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε τι συνέβη μετά την εν λόγω δημοσίευση και ο άγνωστος έτρεξε να κατεβάσει τη φωτογραφία αναρτώντας νέο μήνυμα στο οποίο έλεγε:

«Θα ήθελα να απολογηθώ δημόσια για την απειλή κατά της ζωής του Λεμπρόν Τζέιμς ως αστείο. Κατανοώ ότι αυτά δεν είναι αστεία και μπορεί να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη. Μπορείτε να με μισήσετε όσο θέλετε, αλλά ειλικρινά ζητώ συγγνώμη κι αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο και να ξανασκεφτώ προτού δημοσιεύσω κάτι τέτοιο, θα το έκανα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ