Μπρούκλιν Νετς: Προβληματίζει η συμπεριφορά του Ίρβινγκ, δεν παίζει ούτε με τους Γκρίζλις

Μπρούκλιν Νετς: Προβληματίζει η συμπεριφορά του Ίρβινγκ, δεν παίζει ούτε με τους Γκρίζλις

Ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Σίξερς και δεν προτίθεται να παίξει ούτε με τους Γκρίζλις, προκαλώντας πολλές απορίες στους ανθρώπους των Μπρούκλιν Νετς.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ με εξαιρετικά πολλές και εντυπωσιακές ικανότητες, ωστόσο ο χαρακτήρας του δεν τον έχει αφήσει να εξελιχθεί σε αυτό που θα μπορούσε.

Ο σταρ των Μπρούκλιν Νετς δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση κόντρα στους Φιλαδέλφεια Σίξερς μην ενισχύοντας την ομάδα της Νέας Υόρκης, η οποία μάλιστα παρουσιάστηκε και χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ.

Όπως αναφέρουν στην Αμερική ο «Uncle Drew» δεν πήρε μέρος στον αγώνα λόγω των γεγονότων που συνέβησαν στην Ουάσινγκτον και το Καπιτώλιο, ενώ δεν θα παίξει ούτε στο επικείμενο παιχνίδι με τους Γκρίζλις.

Ο συμπαίκτης του στους Νετς Κάρις ΛεΒέρτ σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Ίρβινγκ του έστειλε απλά ένα sms λίγο πριν το ματς λέγοντας του πως δεν θα αγωνιστεί, ενώ ο προπονητής τους, Στιβ Νας τόνισε πως δεν γνώριζε τον λόγω που δεν τον είχε στη διάθεση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ