Κάρι : «Κάποτε έμενα στον πάγκο για να παίζει ο Έισι Λο»

Κάρι : «Κάποτε έμενα στον πάγκο για να παίζει ο Έισι Λο»

O Στεφ Κάρι έφερε το δικό του παράδειγμα στους νεαρότερους συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι καθόταν στον πάγκο στην αρχή της καριέρας του για να παίζει βασικός ο πρώην ερυθρόλευκους, Έισι Λο.

Ο Στεφ Κάρι μετά τη μεγάλη νίκη των Γουόριορς μέσα στο LA κόντρα στους Λέικερς, ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Τζέιμς Γουάιζμαν, επιλογή των Γουόριορς στο νούμερο «2» του ντραφτ, ακόμη δεν έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή του και παρουσιάζει πολλές μεταπτώσεις.

Ο γκαρντ των πολεμιστών χρησιμοποίησε το δικό του παράδειγμα, όταν πριν δέκα και πλέον χρόνια έβλεπε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Έισι Λο μπροστά του στο ροτέισον της ομάδας και τόνισε ότι πρέπει οι νεότεροι να μαθαίνουν από τέτοιες αναποδιές.

«Συνεχίστε να δίνετε ευκαιρίες. Όλα αυτά είναι μαθήματα για ένα νέο παιδί. Κι εγώ, να ξέρετε, κάποτε έτρωγα πάγκο για να παίζει ο Έισι Λο. Θα πρέπει να μαθαίνεις από αυτές τις αναποδιές», τόνισε ο Στεφ Κάρι αναφερόμενος στον άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού, που ήταν μέλος της ομάδας η οποία κατέκτησε τις Ευρωλίγκες του 2012 και του 2013.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ