Αντετοκούνμπο : «Ντουράντ και Χάρντεν ξυπνάνε και βάζουν 30-50 πόντους»

Αντετοκούνμπο : «Ντουράντ και Χάρντεν ξυπνάνε και βάζουν 30-50 πόντους»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στο πλούσιο επιθετικό ταλέντο που έχει το Μπρούκλιν με τον Κέβιν Ντουράντ και τον Τζέιμς Χάρντεν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά την ήττα των Μπακς από τους Νετς και στάθηκε στο επιθετικό ταλέντο που έχει η ομάδα του Μπρούκλιν, τονίζοντας ότι οι Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν μπορούν βάλουν πάνω από 30 πόντους όποτε θέλουν.

«Αυτό ξέρουν να κάνουν. Είναι δύο από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, ξυπνάνε, πάνε σε ένα ματς και βάζουν 30. Αν δεν είσαι επιθετικός στην άμυνα, θα σου βάλουν 50. Κάποιους παίκτες δεν μπορείς να τους μαρκάρεις στο ένας με έναν, είναι ομαδική προσπάθεια. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε, σε κάποια διαστήματα τα καταφέραμε, αλλά όχι στο τέλος του αγώνα», τόνισε ο MVP των δύο τελευταίων σεζόν.

«Παίζουμε καλό μπάσκετ, βρίσκουμε ο ένας τον άλλο, βοηθάμε ο ένας τον άλλο και είμαστε ανταγωνιστικοί. Χρειάζεται όμως βελτίωση. Κάναμε ένα καλό ματς με τους Μάβερικς, ένα ακόμη σήμερα και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε», πρόσθεσε. Λίγη ώρα μετά το ματς έγραψε στα social media: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ