Γύρισε στις προπονήσεις των Νετς ο Ίρβινγκ, παίζει με Καβς!

Γύρισε στις προπονήσεις των Νετς ο Ίρβινγκ, παίζει με Καβς!

Μετά την αδικαιολόγητη απουσία του, ο Κάιρι Ίρβινγκ επέστρεψε στις προπονήσεις των Νετς και ετοιμάζεται να δώσει το «παρών» κόντρα στους Καβς. «Υπήρχαν προσωπικά και οικογενειακά θέματα», δήλωσε ο παίκτης των Νετς.

Τέλος καλό, όλα καλά για τους Μπρούκλιν Νετς… Ο Κάιρι Ίρβινγκ επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας μετά την απουσία του που διήρκησε για σχεδόν δύο εβδομάδες, με τον 28χρονο να χάνει συνολικά επτά αγώνες χωρίς να έχει ενημερώσει για τον λόγο της απουσίας του!

Ο Ίρβινγκ επέστρεψε και αναφέρθηκε στην απουσία του, λέγοντας πως οι λόγοι που έλειψε είχαν να κάνουν με οικογενειακά και προσωπικά ζητήματα.

«Υπήρχαν ζητήματα προσωπικά και οικογενειακά τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Θα μιλήσω με τον κάθε ένα συμπαίκτη μου ξεχωριστά, θα του εξηγήσω και θα προχωρήσουμε», δήλωσε αρχικά ο Ίρβινγκ.

«Όταν κάποια πράγματα σε… πνίγουν, τότε πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις τι είναι σημαντικό. Αγαπώ να παίζω, για αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία», πρόσθεσε ο γκαρντ των Νετς που ετοιμάζεται να επιστρέψει στα παρκέ κόντρα στους Καβς (21/1), με το Big-3 των Μπρούκλιν να παίρνει σάρκα και οστά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ