NBA : Στους Λέικερς ο Αϊζάια Τόμας! (pic)

NBA : Στους Λέικερς ο Αϊζάια Τόμας! (pic)

Οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερες ολοκλήρωσαν μια ανταλλαγή που «τάραξε τα νερά», με τους Ιππότες να στέλνουν τον Αϊζάια Τόμας στην «πόλη των αγγέλων» και να παίρνουν τους Κλάρκσον και Νανς.

Κάτοικος Λος Άντζελες ετοιμάζεται να γίνει ο Αϊζάια Τόμας, καθώς οι Λέικερς συμφώνησαν με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για μια ανταλλαγή που θα στείλει τον βραχύσωμο γκαρντ στους πρώτους μαζί με τον Τσάνινγκ Φράι και ένα πικ πρώτου γύρου, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσουν οι Τζόρνταν Κλάρκσον και Λάρι Νανς Τζούνιορ.

Αυτή μάλιστα θα είναι η δεύτερη ανταλλαγή μέσα σε μια σεζόν για τον Τόμας, ο οποίος μόλις το καλοκαίρι πήγε στους Καβαλίερς στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Κάιρι Ίρβινγκ στους Μπόστον Σέλτικς

Οι Λιμνάνθρωποι αποκτούν έναν παίκτη που στην καλή του μέρα μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα, αν και φέτος δεν τα πηγαίνει τόσο καλά, μετρώντας 14,7 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ, ενώ σουτάρει με 44,9% στα δίποντα και 25,3% στα τρίποντα. Βέβαια ο Τόμας έχει αγωνιστεί σε μόλις 15 παιχνίδι τη φετινή σεζόν, καθώς έχασε τους πρώτους μήνες της λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη οι Καβαλίερς προσθέτουν κι άλλο βάθος στον πάγκο τους με τον μεν Κλάρκσον (14,5π., 3 ριμπ., 3.3 ασίστ) να προσφέρει σταθερό σουτ από την περιφέρεια και τον Νανς (8.6π., 6.8 ριμπ.) να δίνει πολύτιμες λύσεις από τη γραμμή των ψηλών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ