Τελειώνει από τους Κινγκς ο Παπαγιάννης! (pic)

Τελειώνει από τους Κινγκς ο Παπαγιάννης! (pic)

Σε άλλη πολιτεία των ΗΠΑ θα πρέπει να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του στο ΝΒΑ, ο Γιώργος Παπαγιάννης, καθώς οι Σακραμέντο Κινγκς άφησαν ελεύθερο τον Ελληνα σέντερ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στον λογαριασμό του στο Twitter ο Σαμς Χαράνια, οι «βασιλιάδες» αποδέσμευσαν τον διεθνή καλαθοσφαιριστή, ο οποίος τίθεται πλέον σε κατάσταση free agent. Ο Θυμίζουμε […]

Σε άλλη πολιτεία των ΗΠΑ θα πρέπει να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του στο ΝΒΑ, ο Γιώργος Παπαγιάννης, καθώς οι Σακραμέντο Κινγκς άφησαν ελεύθερο τον Ελληνα σέντερ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στον λογαριασμό του στο Twitter ο Σαμς Χαράνια, οι «βασιλιάδες» αποδέσμευσαν τον διεθνή καλαθοσφαιριστή, ο οποίος τίθεται πλέον σε κατάσταση free agent.

Ο Θυμίζουμε ότι ο Παπαγάννης επιλέχθηκε στο Νο 13 του Draft του 2016, θέση η οποία είναι η υψηλότερη για Έλληνα παίκτη στη διαδικασία. Φυσικά είχε θεωρηθεί μεγάλο πρότζεκτ από την ομάδα του Σακραμέντο, ωστόσο όπως φαίνεται δεν κατάφερε να κερδίσει μόνιμη θέση στο ρόστερ τους.

Ετσι αρκετές ήταν οι φορές που βρισκόταν από το ΝΒΑ στην NBDL και τη θυγατρική τους ομάδα Reno Bighorns. Πλέον θα πρέπει να αναζητήσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Οι αριθμοί του Γιώργου Παπαγιάννη στο ΝΒΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ