Γιώργος Παπαγιάννης : «Δεν πήρε ποτέ ευκαιρίες, θα πάει στην ομάδα που τον θέλει περισσότερο» είπε ο μάνατζέρ του

Γιώργος Παπαγιάννης : «Δεν πήρε ποτέ ευκαιρίες, θα πάει στην ομάδα που τον θέλει περισσότερο» είπε ο μάνατζέρ του

O εκπρόσωπος του Γιώργου Παπαγιάννη, Μάριος Ολύμπιος, με δηλώσεις του επισήμανε πως ο νεαρός σέντερ δεν πήρε ποτέ ευκαιρίες στους Σακραμέντο Κινγκς, ενώ έκανε γνωστό πως ο πελάτης του ήδη έχει πολλές προτάσεις από ομάδες.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έφυγε άδοξα από τους Σακραμέντο Κινγκς, όμως, αυτό έγινε γιατί η ομάδα του ΝΒΑ δεν έδειξε ποτέ εμπιστοσύνη στο ταλέντο του, όπως τόνισε και με δηλώσεις του ο μάνατζερ του παίκτη, Μάριος Ολύμπιος.

Ωστόσο, ο νεαρός σέντερ δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού ήδη πολλές ομάδες έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον, προκειμένου να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Όμως πολλά θα κριθούν από το ποια ομάδα θα δείξει ότι τον θέλει περισσότερο, όπως υπογράμμισε και ο εκπρόσωπος του Παπαγιάννη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριου Ολύμπιου στο ΣΠΟΡ FM 94,6: 

«Εγώ που ξέρω τι πρόκειται να γίνει και ξέρω ποιος είναι ο Γιώργος είναι όλα καλά. Δεν ανησυχώ για το μέλλον του. Η ουσία είναι ότι ο Γιώργος δεν πήρε ποτέ καμία ευκαιρία από το Σακραμέντο. Μια ημέρα πήγαινε στην G League και μία στην πρώτη ομάδα. Είναι κάτι πολύ δύσκολο έναν παίκτη. Υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν τις ξέρει ο κόσμος. Άλλαζε συνεχώς η έδρα και η φυσική κατάσταση. Είχε μεγάλα ταξίδια και παρόλα αυτά έκανε νταμπλ-νταμπλ».

Σχετικά με το μέλλον του Γιώργου Παπαγιάννη ανέφερε:

«Ο Γιώργος έχει πολλές επιλογές μέχρι τώρα. Θα συναντήσω τον Γιώργο στις ΗΠΑ. Χρειάζεται ηρεμία. Δυστυχώς όταν γίνεσαι ντραφτ δεν επιλέγεις εσύ. Ήταν πολύ ανοργάνοτα τα πράγματα και αυτό κάτι αποδεικνύει ότι δεν πάει καλά στο Σακραμέντο. Τώρα έχουμε μπροστά μας πολλές επιλογές και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Θα πάρουμε απόφαση με βάσει το τι είναι καλύτερο για την καριέρα του Γιώργου. Εκεί που θα το θέλουν περισσότερο και θα έχουν ένα πλανο για τον Γιώργο θα πάει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ