ΛεΜπρόν : «Δεν νομίζω πως έπρεπε να διώξουν τη γυναίκα» (vid)

ΛεΜπρόν : «Δεν νομίζω πως έπρεπε να διώξουν τη γυναίκα» (vid)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε για το περιστατικό με τη γυναίκα που το ζευγάρι που του επιτέθηκε φραστικά αναφέροντας πως δεν ήθελε να τους απομακρύνει η ασφάλεια.

Στην αναμέτρηση των Ατλάντα Χοκς με τους Λος Άντζελες Λέικερς συνέβη ένα περίεργο περιστατικό ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που λογομάχησε με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο «Βασιλιάς» μετά το παιχνίδι μίλησε για το συμβάν αναφέροντας πως έχει λείψει στους παίκτες αυτή η αλληλεπίδραση με τους φιλάθλους, ενώ τόνισε πως δεν ήθελε να απομακρύνουν τη γυναίκα και ας είπαν μια κουβέντα παραπάνω.

Όσα είπε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς:

«Χαίρομαι που έχουν επιστρέψει οι οπαδοί. Μου έλειψε αυτή η αλληλεπίδραση. Την χρειάζομαι, εμείς οι παίκτες την χρειαζόμαστε. Δεν ήθελα να τους διώξουν. Ανταλλάξαμε λόγια δύο ενήλικες άντρες, είπαμε κάποια πράγματα και μετά κάποιος πετάχτηκε και είπε τα δικά του.

Δεν νομίζω ότι έπρεπε να την διώξουν, αλλά ίσως είχε πιει κάποια ποτά. Οι διαιτητές έκαναν αυτό που είχαν να κάνουν και είμαι ΟΚ. Το ότι έβγαλε την μάσκα ίσως να ήταν ο λόγος. Ελπίζω να μην κινδύνευσε κανείς. Πρώτα η ασφάλεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ