Απίστευτο μπάχαλο με Ντουράντ! (vids)

Απίστευτο μπάχαλο με Ντουράντ! (vids)

Απίθανα πράγματα στο Μπρούκλιν, με τον σούπερ σταρ των Νετς να βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω κορωνοϊού.

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στην αναμέτρηση των Νετς με τους Ράπτορς στο Μπρούκλιν.

Ο Κέβιν Ντουράντ αναγκάστηκε να μείνει εκτός αρχικής πεντάδας, καθώς βρέθηκε στο πρωτόκολλο ασφαλείας του ΝΒΑ επειδή όπως φάνηκε είχε έρθει σε επαφή με άνθρωπο που δεν είχε ξεκάθαρο αποτέλεσμα σε τεστ κορωνοϊού.

Μέσα στο 2020, ο σούπερ σταρ της ομάδας του Νας είχε βρεθεί και αυτός θετικός στον νέο ιό, ωστόσο υπάρχει μια διαδικασία στο NBA που πρέπει να ακολουθηθεί κατά γράμμα.

Ο Ντουράντ πήγε στον πάγκο με καθυστέρηση, μπήκε στο ματς στο όγδοο λεπτό, έπαιξε 19:06 (8 πόντοι από 2/5 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 1/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ, 3 λάθη, 4 φάουλ) και στο 27′ του ζήτησαν να αποσυρθεί από το γήπεδο για λόγους ασφαλείας.

Ακριβώς επειδή ο Ντουράντ ξεπέρασε τον κορωνοϊό και ο οργανισμός του έχει πλέον αντισώματα, η λίγκα θεώρησε πως δεν υπήρχε λόγος να υποβληθεί σε τεστ την τελευταία στιγμή πριν από την αναμέτρηση με τους Ράπτορς, καθώς τις τελευταίες 24 ώρες είχε τρία αρνητικά αποτελέσματα σε ισάριθμους ελέγχους.

Ωστόσο, το γεγονός πως το τεστ του ανθρώπου με τον οποίο είχε έρθει επαφή βγήκε θετικό, οδήγησε το NBA στην απόφαση να τον αποσύρει από το ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ