Μπόστον Σέλτικς : Στην οροφή του TD Garden η φανέλα του Πιρς

Μπόστον Σέλτικς : Στην οροφή του TD Garden η φανέλα του Πιρς

Οι Μπόστον Σέλτικς απέσυραν τη φανέλα του Πολ Πιρς ως ένδειξη μέγιστης τιμής για την προσφορά του παλαίμαχου άσου της ομάδας της Βοστώνης.

Η έδρα των Μπόστονς Σέλτικς, το TD Garden ήταν γεμάτο κόσμο, όχι μόνο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά για να τιμήσει τον θρυλικό Πολ Πιρς.

Οι Κέλτες απέσυραν τη φανέλα με το Νο.34 στην οροφή του γηπέδου τους προς τιμήν του. Ήταν παρόντες, ο Ρίβερς, ο Ρόντο, ο Γκαρνέτ, ο Πάρις, ο Μάξουελ. Μόνο ο Ρέι Άλεν ήταν απών… Η φανέλα του Πιρς, πλέον θα κάνει παρέα με εκείνες των Λάρι Μπερντ, Ρέγκι Λιούις, Κέι Σι Τζόουνς, Φρανκ Ράμσεϊ, Ντον Νέλσον, Τομ Σάντερς και άλλων εμβληματικών παικτών των Σέλτικς που τίμησαν την ομάδα.

Το κλίμα ήταν συγκινητικό με τον Πολ Πιρς να παίρνει το μικρόφωνο λέγοντας εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά: «Δεν είχα ως στόχο να παίξω στο ΝΒΑ, αλλά απλώς να πάω σε Κολέγιο, όπως τα αδέλφια μου». Αυτά είπε πριν αναφερθεί στην υπόλοιπη οικογένειά του και φτάσει σε προπονητές, συμπαίκτες και αντιπάλους και έναν φίλο του αστυνομικό που τον είχε κουρέψει την ημέρα που έγινε draft!

Στη συνέχεια ανέβασε τον αριθμό στην οροφή του γηπέδου με την βοήθεια των παιδιών του, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. Ήταν η βραδιά του…

https://twitter.com/NBATV/status/962840181857382400

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ