Αντετοκούνμπο : «Όταν αρχίσουμε να ρολάρουμε, τότε όλοι θα νιώσουμε καλά» (vid)

Αντετοκούνμπο : «Όταν αρχίσουμε να ρολάρουμε, τότε όλοι θα νιώσουμε καλά» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι πως στόχος των Μπακς είναι να χτίσουν καλές συνήθειες, τονίζοντας πως όταν ρολάρει η ομάδα όλοι θα νιώσουν καλύτερα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση βοήθησε το Μιλγουόκι να νικήσει με 98-85 την Οκλαχόμα και μετά από 5 συνεχόμενες ήττες να επιστρέψουν τα… χαμόγελα στα «ελάφια».

Ο Greek Freak σημείωσε 29 πόντους και 19 ριμπάουντ, 8 ασίστ, ένα κλέψιμο και τρία κοψίματα σε 35,45 λεπτά συμμετοχής και μετά το ματς φάνηκε ψύχραιμος και ενωτικός στις δηλώσεις του. Ο Αντετοκούνμπο ανέφερε πως όλοι πρέπει να μείνουν πιστοί στο πλάνο της ομάδας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «όταν θα αρχίσουμε να ρολάρουμε, θα αισθανθούμε πολύ καλά».

«Πρέπει να μένουμε πιστοί στο πλάνο μας, είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε. Το πλάνο μας είναι να δημιουργήσουμε καλές συνήθειες. Να ανταποκρινόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και όταν θα αρχίσουμε να ρολάρουμε, θα αισθανθούμε πολύ καλά. Αυτό που αισθανόμαστε τώρα, θα είναι παρελθόν. Και κανείς δεν θα θέλει να επιστρέψουμε σε αυτό.

Αντιδράσαμε καλά. Πρέπει να είμαστε μαζί, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Να μένουμε πάντα πιστοί στο πλάνο μας και να δημιουργήσουμε συνήθειες. Ανταποκριθήκαμε καλά απέναντι στην Οκλαχόμα, ειδικά στην άμυνα.

Από τα τελευταία έξι ματς, κερδίσαμε το ένα. Να το απολαύσουμε, να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Επόμενος αντίπαλός μας είναι το Σακραμέντο, που είναι μία καλή ομάδα και θα πρέπει να ανταποκριθούμε όχι για 36 λεπτά, αλλά για 48», ανέφερε ο Έλληνας σταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ