Κερ για αποβολή Γκριν : «Αγαπάμε το πάθος και την ενέργειά του αλλά ξεπέρασε το όριο»

Κερ για αποβολή Γκριν : «Αγαπάμε το πάθος και την ενέργειά του αλλά ξεπέρασε το όριο»

Ο Στιβ Κερ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και αναφερόμενος στην αποβολή του Ντρέιμοντ Γκριν, εξήγησε πως ο παίκτης του βγήκε εκτός ορίων.

Ο Ντρέμοντ Γκριν, έπειτα από την λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στους Χόρνεντς και τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (102-100), βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας του και παραδέχτηκε στους συμπαίκτες του ότι εκείνος ευθύνεται για την ήττα της ομάδας του.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο προπονητής των Ουόριορς, Στιβ Κερ δήλωσε πως ο Γκριν ξεπέρασε τα όρια, καθώς στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, ο Αμερικανός φόργουορντ δέχτηκε διπλή τεχνική βολή, δίνοντας στους Χόρνετς δύο ελεύθερες βολές και την κατοχή της μπάλας.

«Ξεπέρασε το όριο. Αυτό είναι το θέμα. Αγαπάμε το πάθος και την ενέργειά του. Δεν θα ήμασταν η ομάδα που είμαστε χωρίς αυτόν, αλλά αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα να ξεπεράσει το όριο και το γνωρίζει», δήλωσε ο Κερ.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Γκριν δέχτηκε την πρώτη τεχνική ποινή επειδή έβρισε έναν αντίπαλό του και τη δεύτερη επειδή έκανε το ίδιο και στους διαιτητές!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ