Καντέρ : «Είμαι μεγάλος οπαδός του Παναθηναϊκού, ελπίζω να τα πούμε σύντομα» (pic)

Καντέρ : «Είμαι μεγάλος οπαδός του Παναθηναϊκού, ελπίζω να τα πούμε σύντομα» (pic)

Ο Ενές Καντέρ βοήθησε να πειστεί ο Μάριο Χεζόνια να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι τον ευχαρίστησαν δημόσια.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το «μπαμ» με την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια μέχρι το τέλος της σεζόν, με τη μεταγραφή να σκορπά ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς της ομάδας. Οι πράσινοι συμφώνησαν με τον Κροάτη, με τον Ενές Καντέρ να δίνει τη δική του βοήθεια στο τριφύλλι ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα ευχαρίστησε δημόσια τον Τούρκο σέντερ μέσω των social media, με τον ίδιο να ανοίγει… διάλογο αγάπης με το τριφύλλι και να τονίζει ότι είναι οπαδός της ομάδας και πως ελπίζει να συναντηθούν σύντομα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας. Είμαι μεγάλος fan της ομάδας σας. Ελπίζω να τα πούμε στο μέλλον από κοντά», έγραψε με νόημα ο άσος των Μπλέιζερς. «Η διοίκηση και όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού σε σέβονται και σε ευχαριστούν για όλα. Ελπίζουμε κι εμείς να τα πούμε στο μέλλον. Είσαι ένας από μας!», απάντησε ο επίσημος λογαριασμός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ