Τρεις ομάδες παλεύουν για να κερδίσουν την υπογραφή του Λάουρι!

Τρεις ομάδες παλεύουν για να κερδίσουν την υπογραφή του Λάουρι!

Στην πόρτα της εξόδου από τους Τορόντο Ράπτορς φαίνεται πως βρίσκεται ο Κάιλ Λάουρι, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ θέλει να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα.

Έπειτα από εννιά χρόνια παρουσίας στο Τορόντο, όπως όλα δείχνουν ο Κάιλ Λάουρι θα «πετάξει» για… άλλες πολιτείες, καθώς θέλει να ενταχθεί σε μια ομάδα η οποία θα διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ρεπορτάζ που έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο 34χρονος γκαρντ βρίσκεται στο στόχαστρο των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Μαϊάμι Χιτ και Λος Άντζελες Κλίπερς, καθώς πιστεύουν ότι ο έμπειρος πλέι-μέικερ είναι αυτό ακριβώς που τους λείπει, έτσι ώστε να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Μάλιστα, υψίστης σημασίας είναι το γεγονός ότι το συμβόλαιό του -αξίας 30 εκατ. δολαρίων- ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι όποια ομάδα θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, ξέρει ότι δεν θα χρειαστεί να δεσμευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λάουρι κατάγεται από την Φιλαδέλφεια και σύμφωνα με το ρεπορτάζ κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην πόλη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ