Ο… βγαλμένος από όνειρο Φεβρουάριος του Αντετοκούνμπο!

Ο… βγαλμένος από όνειρο Φεβρουάριος του Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιτέλους άρχισε να κάνει εμφανίσεις αντάξιες της ποιότητάς του, θυμίζοντας σε όλους μας για ποιον λόγο έχει κατακτήσει δύο φορές το βραβείο του MVP.

Είναι αλήθεια ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε άσχημα την φετινή σεζόν, αλλά πλέον δείχνει βρίσκει τον εαυτό του. Όσο συνεχίζουν οι Μπακς να κάνουν και νίκες, όλα φαίνεται πως αρχίζουν να δουλεύουν σωστά για εκείνους.

Τα «Ελάφια» σταμάτησαν το κακό σερί τους, επανήλθαν στις νίκες και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αρχίζει να μας θυμίζει για ποιον λόγο έχει κερδίσει δύο φορές το βραβείο του MVP του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο. Όλα αυτα συμβαίνουν, ενώ αρχικά δήλωνε και ο ίδιος ότι δυσκολεύεται να συνδυάσει όσα του αρέσουν να κάνει και όσα χρειάζεται η ομάδα του, όμως πλέον φαίνεται ότι σταδιακά βελτιώνει την απόδοσή του.

Μην ξεχμνάτε ότι ο Γιάννης δεν άκουσε και λίγα με την έναρξη της σεζόν, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι όπου έσπευσαν να τον… τελειώσουν ή να μειώσουν την αξία του, αλλά ο ίδιος δεν αμφέβαλλε ποτέ. Δεν κυνηγά βραβεία, δεν κυνηγά καλά λόγια, δεν κυνηγά καν την πρωτιά στην περιφέρεια. Το μοναδικό πράγμα που θέλει είναι η ομάδα του να μάθει να κερδίζει και επιτέλους να δείξει μια καλύτερη και πιο ανταγωνιστική εικόνα στα playoffs.

Πάντως, η προσωπική του βελτίωση είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανής. Ο «Greak Freak» εμφανίζεται καλύτερος σε όλους του τομείς, έχεις βελτιώσεις πάρα πολύ το ποσοστό του στις βολές και σε συνδυασμό με τα νούμερά του στις υπόλοιπες κατηγορίες, βρίσκεται ξανά στην… κούρσα για το MVP.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι τον Φεβρουάριο σουτάρει βολές με 75%, από το 59,1% που είχε πιο πριν στην σεζόν, ενώ τα νούμερα του είναι και αυτά αν μη τι άλλο… εντυπωσιακά.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σταρ μετράειο κατά μέσο όρο 30 πόντους, 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ, σουτάροντας με το διολου ευκαταφρόνητο 56%.

Ο Φεβρουάριος λοιπόν, ήταν ένας πολύ διαφορετικός μήνας για τον Αντετοκούνμπο. Βρήκε ρυθμό, αρχίζει να μαθαίνει τους νέους του συμπαίκτες και φαίνεται πως από παινχίδι σε παιχνίδι είναι και πιο άνετος. Αν συνεχίσει έτσι, το μέλλον και του ίδιου και την ομάδας του προβλέπεται λαμπρό.

Τέλος, σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα, ο Γιάννης έχει τρία συνεχόμενα παιχνίδια με 35+ πόντους, δείχνοντας ότι παραμένει ασταμάτητος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ