Απάντησε στον Ζλάταν ο ΛεΜπρόν : «Δε θα το βουλώσω για θέματα που είναι λάθος»

Απάντησε στον Ζλάταν ο ΛεΜπρόν : «Δε θα το βουλώσω για θέματα που είναι λάθος»

Ο Βασιλιάς σήκωσε το... γάντι της αντιπαράθεσης, απαντώντας στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Μια ιδιαίτερη… κόντρα έχει ξεσπάσει στον χώρο του αθλητισμού με πρωταγωνιστές τους Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο άσος της Μίλαν δήλωσε πως οι αθλητές δε θα πρέπει να σχολιάζουν πολιτικά θέματα, με τον Βασιλιά να σηκώνει το… γάντι και να απαντάει.

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς ρωτήθηκε για το ζήτημα, υπογραμμίζοντας πως δε θα το… βουλώσει για τέτοια, ενώ έστειλε και… μήνυμα στον Σουηδό επιθετικό, τονίζοντας πως τα βάλε με λάθος άνθρωπο.

«Δεν συμφωνώ. Στο τέλος της ημέρας δεν θα βγάλω τον σκασμό για πράγματα που είναι λάθος. Μιλάω για τους ανθρώπους μου, μιλάω για ισότητα, για κοινωνική δικαιοσύνη, για τον ρατσισμό, για να ψηφίζει κάποιος, για όσα γίνονται στην κοινότητα μας. Ήμουν μέρος της, έβλεπα τι συμβαίνει, βλέπω ακόμα τι συμβαίνει, έχω πάνω από 300 παιδιά στο σχολείο μου που περνάνε τα ίδια και χρειάζονται φωνή και εγώ είμαι η φωνή τους.

Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ την πλατφόρμα μου για να λέω όσα συμβαίνουν όχι μόνο στην κοινότητα μου, αλλά σε όλο τον κόσμο. Δεν πρόκειται να μείνω στον αθλητισμό. Καταλαβαίνω πόση δύναμη έχει η φωνή μου. Είναι αστείο που το λέει πάντως. Γιατί το 2018, όταν ήταν στην Σουηδία, μιλούσε για τα ίδια πράγματα. Ένιωθε ρατσισμό για το επώνυμο του στο γήπεδο. Σωστά; Ναι. Είμαι ενημερωμένος. Με λάθος άνθρωπο τα έβαλε. Κάνω τα μαθήματα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ