Παραμένει αρχηγός στο All Star Game ο Ντουράντ

Παραμένει αρχηγός στο All Star Game ο Ντουράντ

Αρχηγός της ομάδας του στο φετινό All Star Game του NBA παραμένει ο Κέβιν Ντουράντ παρόλο που δεν θα αγωνιστεί, με το NBA να κάνει γνωστό ότι ο σταρ των Νετς θα είναι εκείνος που θα κάνει κανονικά το Draft με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν θα αγωνιστεί στο All Star Game που θα πραγματοποιηθεί στην Ατλάντα λόγω τραυματισμου, παρόλα αυτά θα παραμείνει αρχηγός της ομάδας του και θα κάνει το Draft.

Ο σταρ των Νετς είναι αυτός που θα επιλέξει τα μέλη της «Team Durant» στην διαδικασία του Draft με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στις 4 Μαρτίου, με τον «Βασιλιά» από την πλευρά του να επιλέγει τα μέλη της «Team James», με το ΝΒΑ να θέλει να σεβαστεί το γεγονός ότι ο κόσμος ανέδειξε πρώτο σε ψήφους τον Ντουράντ στην Ανατολή. Αυτό πάντως που δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη είναι το εάν ο Ντουράντ θα μεταβεί στην Ατλάντα για το All Star Game στις 7 Μαρτίου.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι την θέση του Ντουράντ στο All Star Game πήρε ο Ντομάντας Σαμπόνις των Πέισερς, ενώ την θέση του Αμερικανού στην βασική πεντάδα θα πάρει ο Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ