Χάρντεν : «Ο Ντόντσιτς έχει πολύ λαμπερό μέλλον»

Χάρντεν : «Ο Ντόντσιτς έχει πολύ λαμπερό μέλλον»

Tο εγκώμιο του Λούκα Ντόντσιτς έπλεξε ο Τζέιμς Χάρντεν έπειτα από την αναμέτρηση ανάμεσα στους Νετς και τους Μάβερικς, λέγοντας ότι το Ντάλας έχει ένα πολύ ξεχωριστό παίκτη.

Ο Λούκα Ντόντσιτς οδήγησε τους Μάβερικς στην νίκη με 115-98 επί των Νετς πραγματοποιώντας μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση και σημειώνοντας 27 πόντους, με τον Τζέιμς Χάρντεν να έχει κάποια σπουδαία πράγματα να πει για τον αντίπαλό του.

Έπειτα από την λήξη της αναμέτρησης ο άσος των Νετς ρωτήθηκε για την άποψή του για τον Ντόντσιτς και αν βλέπει ομοιότητες στο παιχνίδ τους και πραγματικά έσταζε… μέλι.

«Ο Ντόντσιτς παίζει στο δικό του τέμπο. Έχουμε κάποιες ομοιότητες στο παιχνίδι μας και δεν αφήνει κανέναν να τον υποχρεώσει σε βιαστικές αποφάσεις και κάνει ό,τι θέλει» δήλωσε αρχικά ο Χάρντεν, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Αυτό είναι σπάνιο για έναν παίκτη της ηλικίας του, νομίζω είναι 21 ετών. Ο τρόπος που ελέγχει το παιχνίδι είναι εξαιρετικός και έχει πολύ, πολύ λαμπερό μέλλον. Οι Μάβερικς έχουν έναν πολύ ξεχωριστό παίκτη».

Ο Ντόντσιτς, όταν ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του Χάρντεν δεν έκρυψε την χαρά του, λέγοντας: «Είναι τρομερό αυτό που είπε. Δεν μπορώ να περιγράψω πώς νιώθω. Το εκτιμώ πολύ, τον παρακολουθώ, είναι σπουδαίος παίκτης και είναι ξεχωριστό να ακούω κάτι τέτοιο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ