Στο 23-12 πήγαν οι Σίξερς που επικράτησαν 130-114 των Πέισερς και βρίσκονται στην κορυφή της Ανατολής, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως τη φετινή σεζόν είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα. Για τους νικητές ο Εμπίντ είχε 24 με 13 ριμπάουντ, ενώ 26 πρόσθεσε ο Μίλτον. Από την πλευρά των ηττημένων ο Μπρόγκντον μέτρησε 20, ενώ ο Σαμπόνις μέτρησε 15 με 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ.
Οι Νάγκετς έφυγαν με το μεγάλο διπλό από το United Center, καθώς επικράτησαν των Μπουλς 118-112, με τον Νίκολα Γιόκιτς να βρίσκεται μία ανάσα από ακόμη ένα triple-double. Για τους νικητές, ο Σέρβος ψηλός ήταν εξαιρετικός, σημειώνοντας 39 πόντους από 17/25 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 5/5 βολές, 14 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 2 μπλοκς, ενώ για τους ηττημένους, ο Ζακ ΛαΒίν πέτυχε 23 από 9/20 σουτ, με 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.
Οι Νετς επικράτησαν -έστω και δύσκολα- των Σπερς στην παράταση 124-113, με τον Τζέιμς Χάρντεν να είναι ασταμάτητος. Πρώτος σκόρερ των Νετς ήταν φυσικά ο Τζέιμς Χάρντεν με 30 πόντους, από 9/16 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 14 ριμπάουντ, 15 ασίστ και 2 κλεψίματα. Όσο για τους ηττημένους, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν πέτυχε 22 πόντους, ενώ μοίρασε και 11 ριμπάουντ.
Το Χιούστον έχασε με 101-90 από το Κλίβελαντ και πήγε στις 12 σερί ήττες συνεχίζοντας την κάκιστη πορεία του μετά τη φυγή Χάρντεν. Ο Σέξτον είχε 39, ενώ ο Άλεν πρόσθεσε 10 με 15 ριμπαουντ. Από την πλευρά των Ρόκετς οι 32 του Ουόλ και οι 20 του Ολαντίπο δεν έφταναν.
Τέλος, το Πόρτλαντ δεν είχε πρόβλημα να νικήσει 123-111 τους Χόρνετς και να πάει στο 19-14. Για τους Μπλέιζερς ο Λίλαρντ είχε 23 με 10 ασίστ και ο Καρμέλο πρόσθεσε 29 με 5 κλεψίματα. Καλό ματς και ο Κόβινγκτον με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ. Στον αντίποδα εξαιρετικός ήταν ο ΛαΜέλο Μπολ με 30 πόντους, 8 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Σίξερς – Πέισερς 130-114
Μπουλς – Νάγκετς 112-118
Νετς – Σπερς 124-113
Ρόκετς – Καβαλίερς 90-101
Μπλέιζερς – Χόρνετς 123-111
Πέλικανς – Τζαζ 129-124
Latest News
Η σημαντική πρόοδος του Τσιμίκα, η φιλία με τον Σαλάχ και το «καλό παιδί των αποδυτηρίων»
Απίστευτο: Ο 49χρονος Γιώργος Φιλιάς έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στη Γ’ Εθνική!
Ποιος είπε την Φαίη Σκορδά «πολύ άσχημη» στο Instagram; (vid)
Σοκ : Άρπαξαν Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ροζ ταινιών, την έδεσαν, την πήγαν σε ερημιά και…
Μπρούμα: «Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, επόμενος στόχος το Κύπελλο»
Champions League: Ματσάρα στο Παρίσι, σφραγίζει την πρόκριση η Τσέλσι
Novileague : «Σέντρα» στην 4η περίοδο με Champions League – Όσα έγιναν στην 3η περίοδο
Ξύπνησαν μνήμες της υπόθεσης με το βιτριόλι : Επιτέθηκαν με καυστικό υγρό σε νεαρή γυναίκα στην Κυψέλη


