Τέλος από τους Ντιτρόιτ Πίστονς ο Μπλέικ Γκρίφιν (pic)

Τέλος από τους Ντιτρόιτ Πίστονς ο Μπλέικ Γκρίφιν (pic)

Ο Μπλέικ Γκρίφιν έλυσε το συμβόλαιο του με τους Ντιτρόιτ Πίστονς και πλέον είναι έτοιμος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μπλέικ Γκρίφιν ήρθε σε συμφωνία με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, με σκοπό να λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα από το Μίτσιγκαν και να μείνει ελεύθερος ώστε να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του.

Ο έμπειρος φόργουορντ είχε μείνει παραγκωνισμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον σύλλογο, καθώς οι άνθρωποι του οργανισμού προσπαθούσαν να βρουν κάποια λύση όσον αφορά το συμβόλαιο του.

Κάποια ανταλλαγή δεν φαινόταν να βρίσκεται στο προσκήνιο, καθώς τα λεφτά που προβλέπονταν για τον 31χρονο παίκτη ήταν πάρα πολλά και κανείς GM στο ΝΒΑ δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο.

Ο έξι φορές All-Star τη φετινή σεζόν μέτρησε σε περίπου 32 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, 12,3 πόντους (οι λιγότεροι στην καριέρα του), με 36,5% στα σουτ εντός πεδιάς (δεύτερο χειρότερο στο ΝΒΑ) και 31,5% στα τρίποντα (δεύτερο χειρότερο στο ΝΒΑ).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκρίφιν που ήταν ένας από τους πιο καλούς και κυριαρχικούς dunker στη λίγκα, δεν έχει καταφέρει να καρφώσει τη μπάλα από το 2019!

Κάποιες ομάδες ήδη έχουν αρχίσει να δείχνουν ενδιαφέρον για τον έμπειρο φόργουορντ, όπως οι Νετς, οι Γουόριορς, οι Χιτ και οι Μπλέιζερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ