Θέλουν τον Ολαντίπο και τον Ο’Κουίν οι Νιου Γιορκ Νικς

Θέλουν τον Ολαντίπο και τον Ο’Κουίν οι Νιου Γιορκ Νικς

Τον Βίκτορ Ολαντίπο θα επιχειρήσουν να πάρουν οι Νιου Γιορκ Νικς πριν από το τέλος των ανταλλαγών, ενώ παράλληλα κοιτάνε και την περίπτωση του Κάιλ Ο'Κουίν ο οποίος αγωνίζεται στην EuroLeague με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Οι Νιου Γιορκ Νικς θέλουν να εντάξουν τον Βίκτορ Ολαντίπο στο δυναμικό τους πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου το οποίο είναι στις 26 Μαρτίου. Ο Ολαντίπο, που στην αρχή της χρονιάς κατέληξε στο Χιούστον, απερριψε την πρόταση ανανέωσης, κάτι το οποίο δείχνει ότι οι πιθανότητες να μείνει ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς είναι πολύ μεγάλες.

Σε αυτες τις πιθανότητες ποντάρουν και οι Νικς για να πείσουν τους Ρόκετς να στείλουν τον Ολαντίπο στη Νέα Υόρκη. Στο παιχνίδι της απόκτησης του Νιγηριανού γκαρντ όμως, έχουν μπεί και οι Μαϊάμι Χιτ και ακόμη και αν οι Νικς καταφέρουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους θα είναι γι’ αυτη τη σεζόν και για να τους βοηθήσει στη προσπάθεια που κάνουν να μπουν στα playoffs έπειτα από 7 χρόνια.

Τέλος, οι Νίκς ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ξανά τον Κάιλ Ο’Κουίν. Ο Αμερικανός φόργουορντ, υπέγραψε στις 20 Ιανουαρίου συμβόλαιο συνεργασίας με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει ξανα τη φανέλα των Νικς από το 2015 έως το 2018. Μάλιστα, σύμφωνα με την New York Post, η ομάδα της Νέας Υόρκης επιθυμεί την επιστροφή του Ο’Κουίν, ο οποίος μετράει 6.8 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 13 λεπτά συμμετοχής στη EuroLeague.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ