Το έπος του Αντετοκούνμπο: MVP και στο All Star Game με 16/16 σουτ (vids)

Το έπος του Αντετοκούνμπο: MVP και στο All Star Game με 16/16 σουτ (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχτηκε και στο All Star Game MVP έχοντας το ασύλληπτο 16/16 σουτ στη νίκη της ομάδας του ΛεΜπρόν Τζέιμς με 170-150.

Ακόμα μία σπουδαία ατομική διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έγραψε ιστορία στο All Star Game, καθώς αναδείχτηκε MVP χωρίς μάλιστα να χάσει σουτ!

Ο Greek Freak τα έβαζε από παντού και με κάθε τρόπο και τελείωσε το ματς με 35 πόντους και έκανε ρεκόρ με 16/16 σουτ, ενώ είχε 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ένα έπος για τον Γιάννη που το χάρηκε με την ψυχή του και αναδείχθηκε MVP.

Ο Γιάννης ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς με 11 πόντους και εντυπωσιακά καρφώματα, ενώ ο Κάρι δεν σταμάτησε να βομβαρδίζει από μακριά. Η Team LeBron έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +1 (40-39).

Ο Έλληνας συνέχισε σε απίστευτη κατάσταση και στο 2ο δωδεκάλεπτο και έκλεισε το ημίχρονο με 11/11 σουτ, ενώ συνολικά είχε μετά το τέλος του ματς 16/16 σε ένα πραγματικά μοναδικό επίτευγμα και συνολικά 35 πόντους και 7 ριμπάουντ στη νίκη της ομάδας του ΛεΜπρόν με 170-150 απέναντι σε εκείνη του Ντουράντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ