Δικαίωση για τη γυναίκα του Κόμπε: Πήρε τα ονόματα των τεσσάρων αστυνομικών

Δικαίωση για τη γυναίκα του Κόμπε: Πήρε τα ονόματα των τεσσάρων αστυνομικών

Η Βανέσα Μπράιαντ δικαιώθηκε όσον αφορά το αίτημά της να γίνουν γνωστά τα ονόματα των τεσσάρων αστυνομικών που τράβηξαν φωτογραφίες στον τόπο του δυστυχήματος του Κόμπε

Η Βανέσα Μπράιαντ δικαιώθηκε από το δικαστήριο απέναντι στην αστυνομία και μπορεί να μάθει πλέον τα ονόματα των αστυνομικών που μοιράζονταν φωτογραφίες από τον τόπο της συντριβής του μοιραίου ελικοπτέρου. Στο δυστύχημα που έγινε τον Ιανουάριο του 2020 έχασαν τη ζωή τους ο θρύλος των Λέικερς, η κόρη του Τζίτζι και άλλα επτά άτομα.

Η Βανέσα είχε ξεκινήσει αγώνα προκειμένου να γίνει άρση του απορρήτου και να δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους, κάτι που τελικά θα γίνει, αφού στο δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικαστής Τζον Ουόλτερ αποφάσισε τα ονόματα των τεσσάρων αστυνομικών να μην μείνουν άλλο κρυφά και πλέον μπορεί η σύζυγος του Κόμπι να τα προσθέσει στην αγωγή της όσον αφορά τα πολιτικά της δικαιώματα.

«Η διαφάνεια προάγει τη λογοδοσία. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε την υπόθεση της κυρίας Μπράιαντ σε ανοιχτό δικαστήριο» ήταν τα λόγια του δικηγόρου της. Η Βανέσα Μπράιαντ ζητά αποζημίωση για αμέλεια και παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ